0 suara
ditanyakan oleh Dokter HP (120 poin)
Dortmund trøjer


Menneskelige ressourcer ejet Celtic FC er i stigende grad modtaget anerkendelse af mange parter. Det gør Premier League medlemmer af Premier League medlemmer.
Celtic er berømt for at være den mest succesrige klub i Skotland. Men det gør ikke Brendan Rodgers-flåden et trendingemne. Den 128-årige klub bringer opmærksomhed, da nogle af sine spillere bliver jaget.
Det skyldes den voldsomme nyhed om Karamoko Dembele. Den 13-årige Wonderkid høster ros for bayern trøjer at skabe historie samtidig med at den hjælper Celtic U-21 side sejr 3-1.
Dembele er nu et mål for en række top klubber. Ivory Coast midtbanespiller var ønsket at blive inkluderet i akademiet hold fordi det anses for at have en lys fremtid. Han er prydet som fremtidens stjerne.
To Premier League klubber er involveret i Dembele. lazio trøjer Efter at Manchester City hævdede at være interesseret i hans talent, overvåger Arsenal nu også fremskridtene. Gunnerne ønsker også at memboyongnya til Emirates Stadium.
Karamoko Dembele har gået ind i Manchester Citys radar i flere måneder, og Dembele er en af ​​dem, sagde manden i Man City, rapporteret af solen.
Ikke kun Dembele er interesseret i Man City og Gunners. Både af dem overvåger også de andre unge keltiske spillere, dvs. 19-årige venstre tilbage skotsk oprindelse, Kieran Tierney.
Ifølge Sun rapporterne indrømmede Man City træner Pep Guardiola Tierneys evne til at efter et keltisk møde i Champions League den 29. september 2016. Hans kendskab til baglinjen gør Citizens kan kun tegne 3-3.
Efter mødet fortsatte Man City med at henvende sig til Tierney. Man City talent scouts kom gentagne gange til Skotland for at analysere deres fremskridt. Rapporteret vil han forsøge at blive rekrutteret på vintermarkedet.
Men, Man City må igen konkurrere med Arsenal, hvis du vil have Tierney. Arsene Wenger s klub var interesseret i figuren på 178 cm berpostur det North London klubben siges at have sendt nogle talent scouts flere gange.
Nævnte Arsenal vil sikre Tierney at napoli trøjer være efterfølgeren til Nacho Monreal, som nu er 30 år gammel.DustyBodi billiga fotbollströjor SherylMac
NildaGyle fotbollströjor LouLoper
ClarenceH maglie calcio bambino BenitoAlv
DoreenNef maglie calcio RubyeHill
DeanaBell maglie calcio a poco prezzo JHMMylesh
HellenSal billiga fotbollströjor IraMackin

Jawaban Anda

Nama Anda (yang ingin ditampilkan):
Privasi: Alamat email Anda hanya akan digunakan untuk mengirim pemberitahuan.
Verifikasi anti-spam:

Untuk menghindari verifikasi semacam ini pada masa mendatang, harap masuk atau mendaftar.
ask.bacagadget.com
Ajukan Masalah Gadgetmu di menu
"Ajukan Pertanyaan"
"Tidak Perlu Register !!!"

Kategori

About Us | Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Service
Copyright © 2017 Bacagadget.com. All Right Reserved
...